SUIKERVRIJ DIEET

 Ook jij kan in 20 dagen minder trek in zoetigheid hebben zonder hongergevoel en daarbij 1 kledingmaatje minder krijgen

Korte inleiding:

Het 20 dagen suikervrij dieet is een dieet geschreven door Ria Kamelle die onder andere meerdere boeken heeft geschreven zoals          Overwin je overgang en Afvallen in de overgang. Deze boeken zijn bedoelt voor dames die in de overgang komen of zijn en daar de nodig nadelen aan ondervinden.

Het boek 20 dagen suikervrij dieet is een ebook dat voor blijvend gewichtverlies moet zorgen in combinatie minder trek in zoetigheid. Suiker is nu eenmaal niet goed voor je lichaam en dit zal aan de hand van recepten die te vinden zijn in het boek vervangen door goede gezonde manier van omgaan met je eetpatroon. Het zal rekening houden met je hormonen en bloedsuikerspiegel die belangrijk zijn voor het afvallen en goed gezond functioneren van je huishouding en je gestel. Het boek is ook uitermate geschikt voor dames die in de menopauze zitten en last hebben van gewichtstoename.

Het zal je verbazen hoeveel impact suiker heeft op je hormoonhuishouding. Dit alles zal in het kort worden toeglicht hieronder

Overgewichtklachten gerelateerd aan de Overgang?

Als overgangsconsulente helpt Kamelle dagelijks vrouwen met allerlei klachten. Wist je dat overgewicht klachten gerelateerd kunnen zijn aan overgangsklachten? Vooral als het om buikvet gaat. Haar overgewicht was haar dagelijkse probleem en hield haar jaren in de greep. Onder andere haar buikje was een van de frustraties waarmee ze liep. De klio’s bleven maar aankomen en in korte tijd was ze 7 kilo aangekomen. Ze verteld ook dat daardoor haar kleding niet meer lekker zat. Kamelle had verschillende diëten gevolgd zonder het gewenste beoogde doel, het afvallen lukte niet.   

Het betrof meestal 2 aspecten bij het afvallen:

rondje - suikervrij dieetHet aantal kilo’s wat je verliest ook daadwerkelijk niet meer terug laten komen. Slank en gezond blijven zonder dure abonnementen, pillen of adviezen. 

 rondje - afvallen met een suikervrij dieetDe trek in zoetigheid, maakt het lastig. Omdat je over het algemeen zoveel dingen niet meer mag eten tijdens een dieet krijg je juist zin in de ‘verkeerde’ zoete dingen. Dit maakt de kans van slagen moeilijker omdat je ‘hunkert’ naar zoet. Kamelle heeft totaal een andere benadering voor het 20 dagen suikervrij dieet gekozen om toe te passen. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoont dat er wel degelijk een verband is tussen je hormoonhuishouding en overgewicht bij en rond de overgang. Daarbij is er een sleutel die belangrijk is die bepaald of je vet gaat verbranden of juist op zal slaan.

Je Bloedsuikerspiegel is de sleutel om af te vallen

Ook jij kan je eigen bloedsuikerspiegel beïnvloeden om vet te verbranden via de manier van het 20 dagen suikervrij methode. 20 dagen zonder suikerVrouwen van rond de 40 jaar en ouder hebben ook een druk bestaan. Werk, kinderen en andere verplichtingen. Het is een uitdaging om van zoetigheid af te blijven als uit eten gaat, bij vriendinnen op visite bent of verjaardagen viert.

Gewoon dagelijks is het al moeilijk te weerstaan, je ziet overal de zoetigheid in verschillende vormen. Wat het erge daar aan is dat Suiker verslavend werkt! Je bent niet de enige vrouw die de verleidingen niet kan weerstaan.

De verleiding kan zijn zoetigheid zoals muesli-repen, gebak, koekjes, snoep, appelsap en ga zo maar door. Ook zijn de snelle koolhydraten ook funest voor je. Dit zijn onder andere pizza’s, pasta’s, deegwaren en meer in deze categorie. Door deze etenswaren stijgt je bloedsuikerspiegel waardoor je weer snel trek in zoetigheid krijgt.

De piek bloedsuikerspiegel die je krijgt veroorzaakt meerdere nadelige lichamelijke klachten zoals lusteloosheid en weer snel trek in meer zoetigheid. Het stabiel houden van de bloedsuikerspiegel door het eten van natuurlijke en onbewerkte voeding zal je helpen om af te vallen.

Complexe (de snelle) Koolhydraten en suikers zorgen voor een hoge insulineproductie dat nadelig werkt op je gehele gestel en je kan laten aankomen. Het grote nadeel van een hoog insulinegehalte is dat het de stofwisseling zal verstoren. Als gevolg dat als er insuline in het bloed circuleert zal het lichaam stoppen met het verbranden van vet en zal je lichaam vet vast houden. Dit is zeker niet iets waar je op zit te wachten.

Insuline is een belangrijke sleutel om af te vallen. Helaas is het zo dat veel vrouwen zich er niet bewust van zijn dat ze de verkeerde hormonen aan het werk zetten en daarom niet zullen afvallen.

Er zijn twee hormonen die bepalen of je vet zal worden opgeslagen of zal worden verbrand bij je buik, benen en billen.

Jij kan zelf bepalen welke zal gaan winnen…

Het hormoon wat ook een gedeelte verantwoordelijk is voor je gewicht is Glucagon. Dit hormoon is in samenwerking met Insuline veelal verantwoordelijk voor je gewicht toename. Glucagon bevordert de vetverbranding. Als Glucagon op een of andere manier niet goed functioneert of een goede samenwerking met Insuline heeft zal je geen vet meer verbranden. Het geen wat je de afgelopen uren genuttigd hebt bepaald de waardes van glucagon en een hoge of laag insuline niveau. Door verstandig en bewust eten en drinken zullen je hormonen optimaal functioneren. Je zal meer energie krijgen en een slanker figuur. Dit kan allemaal in werking worden gesteld als je weet wat de oorzaken zijn die de trek en hunkering naar zoetigheid en snelle koolhydraten veroorzaken.

Ontdek zelf de 3 oorzaken die trek en hunkering naar suiker in stand houden en hoe jij dit kunt doorbreken.

ongezond - 2o dagen zonder suikerNr.1 * SUIKER zit in veel bewerkte producten..

Suiker is een relatieve goedkope grondstof en een ideale smaakmaker die in veel producten verwerkt zit. Onder verschillende namen zijn de suikers terug te vinden in de verschillende producten. Glucose, dextrose en nog veel, er zijn ongeveer 56 variaties die suiker zijn of bevatten. Het zit bijvoorbeeld ‘verborgen’ in onder andere salade dressings, vruchtensappen, energierepen, light producten (je weet wel de producten zonder ‘vet’) salami en nog veel meer.

Nr.2 * Snelle koolhydraten

pizzaDe verkeerde koolhydraten die in verschillende voedingsmiddelen zitten zal in een korte tijd worden omgezet in glucose, wat ook een suiker is. Producten die dit zeker bevatten zijn onder andere Bier, pasta’s, witbrood en nog veel meer andere voedingsmiddelen. Als je bijvoorbeeld een pizza genuttigd hebt voel je jezelf vaak naderhand futlook en krijg je weer trek in suikerrijke voeding om je energiespiegel te verhogen. Dus hiermee proberen we te zeggen dat het beter is om gezonde voedingsmiddelen te nemen die je energielevel constanter zal houden. 

Nr.3 * Suiker verslavend?

suikervrijHet steeds weer verlangen hebben in suikerhoudende producten nadat je deze gegeten hebt komt door het stofje dopamine die vrij komt in je lichaam nadat je suiker hebt gegeten in welke vorm dan ook. Je krijgt in je hersenen een signaal door dopamine wat een soort euforisch gevoel na het eten van suiker. Daarom zal je telkens weer naar suiker verlangen. 

Het is mogelijk om te genieten van verschillende voedingsmiddelen zonder een hunkering naar suikers of snelle koolhydraten te krijgen en daarbij nog af te vallen ook.  

Een eerlijke kans om kilo’s vet te verliezen.

Bij de meeste diëten zal je minder caloreën tot je nemen, waardoor je af zal vallen en constant hongergevoel blijft houden. Het gevaar bij de diëten is dan ook dat je het niet vol zal houden, of aan het einde je oude patroon weer oppakt en weer zal aankomen.

Met dit 20 Dagen Suikervrij dieet is het dat je lichaam een suikerdetox zal ondergaan van de overtollige suikers wat zal resulteren in een stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor je gewicht zal verliezen.

 

Ontdek zelf hoe het werkt om de ‘hunkering’ naar suikers in 20 dagen met eenvoudige recepten te doorbreken met de 20 Dagen Suikervrij methode.

20dagensuikervrijboek

Het 20 Dagen Suikervrij is duidelijk en gemakkelijk te volgen.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor 40+ vrouwen die in de overgang zijn of komen. Hier is met de menu opbouw rekening mee gehouden. Het is niet nodig om apart te koken, het hele gezin kan er van mee genieten. Je kan je aansluiten bij de community van vrouwen die ook de suikerdetox volgen. De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

20 Dagen Suikervrij is Uniek!

Waarom het 20 dagen Suikervrij uniek is omdat het stap voor stap uitleg zal geven hoe je eigen bloedsuikerspiegel stabiel krijgt, waardoor je vet zal verliezen, zelfs na de 20 dagen..

Je krijgt direct toegang tot 50 recepten die in gemiddeld 25 te bereiden zijn

Geen vreemde poeders, shakes of andere dure supplementen zijn er voor nodig om het te laten werken.

Het is geschikt voor het gehele gezin.

Voor meer informatie ga je naar de website van 20 Dagen Suikervrij via de onder aangegeven button, waar je meer informatie kan lezen over het product.  Je kan vandaag al beginnen!  

Let op:  6 bonussen als je een bestelling plaatst en die je ergens anders niet los kunt verkrijgen (meer info op de website)