Over Ons

Over OnsWe gaan op onze site proberen zoveel mogelijk waardevolle tips, weetjes, diëten delen zodat het ook voor jou, de bezoeker, het een stukje aangenamer zal worden met je zoektocht naar het perfecte dieet of levenswijze. Perfect zal het nooit worden omdat we allemaal verschillende personen zijn met elk onze eigen manier van leven, eten en noem maar op. Maar wat we wel trachten te doen het delen van beproefde methodes die andere mensen wel brachten dat ze daadwerkelijk af gingen vallen en dit ook behouden. Zelf hebben we ook al een aantal jaren last van overgewicht en doen we er alles aan om onze leefgewoonten optimaal en gezond te houden. Dus wat dat betreft kun je ons wel ervaringsdeskundigen noemen. Ook zijn we al jaren bekend met verschillende soorten supplementen en sport en fitness. Tips over voeding, bewegen, wat wel en niet aangeraden zal worden zullen we ook plaatsen. Niet alles zal je aanspreken, daarom ook de diversiteit die we proberen te behouden op de site met betrekking tot de afval methodes.

Als extra hebben we op de website een onderdeel toegevoegd over de overgang en hoe je ermee kan omgaan, afvallen in de overgang, maar ook andere tips en weetjes. Ook wij hebben last van diverse overgangsklachten en willen andere vrouwen op de hoogte brengen wat er misschien aan te doen is om het te verzachten of anders met de vervelende klachten om te gaan. We zullen zoveel mogelijk informatie verzamelen en op de website plaatsen waar je wat aan kan hebben. Het kan gaan over voeding, de verschillende klachten, geest, lichaam, wetenschap, tips en weetjes. 

We delen graag onze ervaringen en bevindingen die we tegen komen die het misschien soms net even wat makkelijker maken om met de overgang om te gaan. Als je iets hebt wat je gedeeld wilt hebben op de website, laat het ons gerust weten.

Heb je suggesties of opmerkingen horen we het ook graag van je. 

In de blog zullen regelmatig wat tips plaatsen of wetenswaardigheden. Ook mag je als je wil zelf op de site bijdragen aan volledigheid, als je tips of op- of aanmerkingen hebt horen we dit natuurlijk graag. Met onderstaand formulier kun je ons een berichtje sturen, we zullen proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

Naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Email adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Als je (link)partner wil worden stuur bovenstaande formulier met de mededeling ‘linkpartner’