Kettlebell workout

Strakke buik Kettlebell Workout

 

Hoe je nu controle over je gewicht, lichaam en gezondheid kunt krijgen, de eindstreep kunt halen en dat kan behouden!

Je geen zorgen hoeft te maken over je gewicht en over hoe je eruit ziet en wat anderen van je vinden…

Onderwerp: Dit is het moment voor een blijvende verandering!

Beste lezer,

Dit is het verhaal van Jesse van der Velde, hij is Personal Trainer en heeft in de afgelopen jaren honderden mensen via 1 op 1 training geholpen om binnen 3 tot 5 weken tijd hun buikvet te verliezen en strakke buikspieren te ontwikkelen.

Dit is zijn verhaal.

Ik begon te trainen met een niet zo een bekende “Trainingstool”…

Toen ik voor het eerst zelf ging trainen met deze ”Trainingstool” een Kettlebell, begon ik met 2 trainingen per week (achter het huis in de tuin en s’winters in de woonkamer).

Voordat ik begon heb ik mijn vetpercentage laten meten bij een trainer die mij de methode had geïntroduceerd. 

Mijn vetpercentage was drastisch gedaald, terwijl ik nou niet zo veel vet hoeft te verbranden.

Als mensen met weinig vet al met deze methode vet verbranden wat doet het het dan voor de mensen die Meer vet hebben te verbranden?

Waarom verbranden we als we werken met de Kettlebell zo snel vet…

Groeihormonen..

Ik zag dat de mensen die met de Kettlebell methode trainde sneller resultaat boekte dan de mensen die op de standaard fitnessapparaten trainde. Soms zagen zij totaal geen resultaat en geen vermindering van lichaamsvet .

Het verschil ligt in groeihormonen

Groeihormoon is in ons lichaam de grootste vetverbrander ,ook is dit groeihormoon belangrijk voor de verjonging van onze cellen ,zoals onze spier en huidcellen,daardoor krijgen we door deze training een strakkere huid en spieren en stimuleren de groeihormoon productie meer dan bij andere trainingen .

Je verbrand vet of slaat het nu juist op, er is geen tussenweg.

De kettlebell training stimuleert de productie van groeihormonen (dus vetverbranding) terwijl andere trainingen juist de productie van andere hormonen stimuleren en juist vet vasthouden.

Daarom kunnen we soms uren sporten zonder effect te zien.

Met de Kettlebell Train je al je spieren in je lichaam en zo ook natuurlijk je buikspieren die hier stukken sterker van zal worden en daarmee ook strakker.

 

Kettlebell Training voor dames en heren

Kettlebell Workout Mannen Kettlebell Workout Dames

— Let op! – Op de site staan ook zwaardere varianten van de Kettlebell —

 

De oefeningen met de kettlebell zijn veelzijdiger dan de met gewone fitnessapparaten, ze trainen veel spieren in je lichaam tegelijk. De  kettlebel  Workout verbrandt veel energie en dus calorieeen. Hoe meer spieren je traint hoe meer vet je verbrandt!

Omdat dus de kettlebell training zo goed werkte besloot ik met mijn klanten alleen nog met kettlebells te trainen in het fitnesscentrum en niet meer met alle apparaten die daar stonden.

In het fitnesscentrum stonden de mensen vaak om ons heen te kijken naar wat we aan het doen waren.

Ik vertelde ze dat je met de kettlebell je conditie verbetert, je spieren versterkt , vet verbrandt en je hele lichaam traint in nog geen half uur. Vanaf toen kreeg ik meer klanten en wilden ze ineens met mij trainen. 

Ik stopte met het geven van trainingen die langer dan een half uur duurden, omdat het goede resultaten geeft en meer resultaten in 30 minuten boekte met de kettlebell dan 1 uur met een personaltrainer of andere reguliere trainingen. 

Ik begon al mij klanten te laten trainen met kettlebells deze trainingsvorm is voor iedereen geschikt omdat ik mijn technieken waarop ik ze aanleerden simpeler maakte zodat het voor iedereen op elk niveau goed te doen is. 

De basis oefeningen kunnen voor iedereen hetzelfde zijn omdat we allemaal de zelfde spieren hebben en voor een groot deel hetzelfde functioneren de kettlebells zijn er in verschillende maten dus kan iedereen dezelfde oefeningen uitvoeren en er goede resultaten mee boeken!

Er zijn verschillende maten van de Kettlebell workout (Kijk zelf wat het beste bij je past)