KETO REVOLUTIE

Alles wat Jij nodig hebt!

Zonder te verhongeren en uren in de sportschool door te brengen toch gewoon afvallen!

Stop Suikerverslaving!

Stop met afhankelijk te zijn van koolhydraten is een van de eerste stappen naar succes. Koolhydraten (meestal suikers) zijn verslavend en een valkuil naar vetverlies.

Vet smelten met Ketogeen dieet

Hoog in ‘vet’ en laag in Koolhydraten dieet zorgt dat je meer focus en daarbij meer energie hebt en zorgt er voor dat je meer ververlies zal hebben dan je ooit gezien hebt.

Verbranden met Intermittent Fasting

Ketogeen dieet gecombineerd met Intermittent Fasting is de ultieme hack voor prodcutieve effectiviteit voor vetverlies en je gezondheid. Onuitputbare focus en energie gaat er voor zorgen dat je niet te stoppen bent.

Tijd voor leuke dingen!

Omdat je niet meer ‘druk’ hoeft te maken over je voeding, is het mogelijk je tijd beter te besteden met opvullen met dingen die er écht toe doen!

Ketogeen dieet of Ketodieet

Waarschijnlijk heb je al gehoord over de hoe snel het kan gaan met het Ketogeen of Ketodieet. En met snel gaan bedoelen we natuurlijk dat het het vet als het ware er van af vliegt.

Verschillende studies hebben daadwerkelijk aangetoond dat het Ketodieet een effectieve manier is om op een gezonde manier gewicht te verliezen en buikvet te verbranden en dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Wat het Ketogeen dieet doet is dat hij jouw spijsvertering als het ware herprogrammeert om je vetopslag te gerbuiken als brandstof in plaats van de glycogeen, die verkregen wordt uit glucose. Opgeslagen in je spieren en lever. Dit zal er voor zorgen dat vetcellen hun vetzuren los zullen laten en deze worden in de lever vervolgens omgezet in wat ‘ketonen’ worden genoemd.

De staat die je lichaam zal bereiken heet Ketose en in deze staat zal je lichaam ketonen gebruiken als energie in plaats uit koolhydraten, glucose. De ketonen die verhogen in je bloed helpt er voor je suikerspiegel te verlagen en brengt de hormonen die essentieel zijn voor vetverbranding in balans. Dit zal er voor zorgen dat je lichaam elke dag meer vet zal gebruiken als brandstof.

Deze vorm van energie zal twee keer zo lang mee gaan en wordt gelijkmatig aan je lichaam afgegeven in tegenstelling tot koolhydraten. Je zal daarnaast ook genieten van een natuurlijke manier die er voor zorgt dat je geen hongergevoel zal hebben en dus minder zal eten. Het resultaat centimeters verliezen op de plekken waar het vet normaal moeilijk  te verbranden is. (bovenbenen, buik en heupen

Als het zo goed werkt waarom Falen zoveel mensen dan met een normaal Ketodieet?

Een ‘traditioneel’ Ketogeen of Ketodieet is voor de meerderheid van de mensen niet flexibel of praktisch, ook door de drukke lifestyle die we er tegenwoordig op na houden. Het is moeilijk in te plannen en vooral moeilijk vol te houden als het net even heel anders moet gedaan worden.

Wanneer was de laatste keer dat een ‘strikt’ dieet voor jou gewerkt heeft?

 

Veelvoorkomende probleem is met het Ketodieet van tegenwoordig is de ‘Keto griep‘.

Deze zogenaamde griep kan er voor zorgen dat je je sloom, energieloos en sloom voelt samen met honger gevoel, trek in zoetigheid en daarbij nog je hersenen die niet optimaal functioneren.

Dit alles zorgt er voor dat je niet verder gaat met de ‘Keto’ en dat je nog meer gaat eten en vervolgens meer gewicht en buikvet zal opslaan.

Dit is zeker iets wat je niet wil!

Dan hebben we goed nieuws…

Er is een bewezen krachtige methode om Keto succesvol vol te houden en toe te passen!

 

Er is een bewezen krachtige methode om Keto succesvol vol te houden en toe te passen!

Het All-in-one pakket voor bewezen vetverlies, torenhoge energie,
en een manier om eindelijk los te komen van voeding als centraal punt in je leven.

Wat kun je verwachten van Nieuwe Keto Revolutie

Na de eerste 3 dagen

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Honger begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet voor een gezond uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen

 • Makkelijk gewichtsverlies
 • Stralende huid
 • Herstel van jeugdige energie
 • Slanker en sterker uiterlijk
 • Gezonde schildklier functie komt terug
 • Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd

Krijg alles wat je nodig hebt om Meer Vet te Verbranden

en niet onbelangrijk een plattere buit te krijgen in slechts 21 dagen

VOORDELEN KETO REVOLUTIE

Er zijn tal van voordelen om Keto Revolutie te volgen. Het zijn de lichamelijke voordelen die je gezondheid een boost geven, maar daardoor zal je geestelijk ook een boost krijgen waardoor je fitter, meer energie en zin in het leven hebt!

Je ziet je lichaam ten goede veranderen en weet dan ook dat de verandering zal blijven. Je gezondheid zal stappen voorwaarts maken en je zal merken dat bepaalde kwaaltjes weg zullen gaan of verminderen. Dit alles bij elkaar zal je kracht geven om door te gaan met KetoRevolutie die je helpt om gezonder te blijven.

Ontdek zelf de voordelen van KetoRevolutie en je zal zien dat ook jij veel voordelen zal ervaren van Keto Revolutie.

Dit zijn een aantal van de hulpmiddelen die je helpen je doel met de Keto Revolutie te bereiken.

Het boek De Keto Revolutie / Het Intermittent Fasting handboek / Het Keto Revolutie Receptenboek / 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes / Keto Videocursus (20+ video’s)

Ervaringen van Klanten

De namen van de klanten van Keto Revolutie zijn onherkenbaar gemaakt ivm privacy redenen (Als je Keto revolutie gaat volgen krijg je toegang tot de besloten facebook groep

google-site-verification=ARjV_OV2vn3_29m4mAi30OwPv1xrbbC8erUMvi3mi3s