Het Mentale dieetplan

Al jaren onbetwist goede afvalhulp met zeer positieve resultaten

5kg tot 17 kg in 11 dagen afvallen het kan écht met het Mentale dieet plan, lees snel verder hoe ook JIJ dit kunt behalen!

Het mentale dieet plan

De nummer 1 onder de methodes die daadwerkelijk werken – Al jaren onbetwist een winner onder de afval producten die er op de markt zijn. Afslanken zit ook tussen je oren en is niet alleen een kwestie van alleen maar goed gezond eten. Er zijn meerdere manieren om af te vallen, een effectieve manier van afvallen is het Mentale dieet plan. Waarom zou deze methode voor mij werken? denkt u… Gewoon eenvoudig omdat u zelf de stappen maakt die zorgen dat u effectief en gezond afvalt, met begeleiding van het boek waaruit u alle informatie haalt.

Het mentale dieetplan, waarom is het zo succesvol?

Het Mentale Dieetplan bevat enkele geheime ‘trucs’ om snel gewicht te verliezen. Er wordt gebruikt gemaakt van een dieet waarbij bepaald voedsel niet met elkaar gecombineerd mag worden en er wordt gebruik gemaakt van NLP (Neurolinguistisch programmeren of NLP) en een eiwitrijk dieet. Het dieet zou enigszins doen denken aan het super metabolisme dieet en ook enigszins aan het Dr. Atkins dieet. Toch is het Mentale Dieetplan een op zichzelf staand dieetplan met eigen kenmerken, zoals ‘anders leren denken’ en u mag veel eten. Het dieetplan is volgens enthousiastelingen goed vol te houden en u hoeft geen honger te hebben. Ook wordt het niet eenzijdig en moet er regelmatig gegeten worden. Het is goed vol te houden. duimomhoog.tips-omaftevallen

Ervaringen met Het Mentale Dieetplan

U hoeft voor het volgen van dit dieet nergens naar toe, begeleiding krijgt u via e-mail en het dieetplan kunt u online aanschaffen omdat het in e-books geschreven is. Mensen die Het Mentale Dieetplan gebruiken geven hun reactie op het plan. Over het algemeen valt men snel af. Het dieetplan bevat geen maaltijdvervangers. U mag vijf of zes maaltijden per dag gebruiken. U mag steeds keuzes maken uit bepaalde groepen voedsel. Men moet ook regelmatig water drinken. Op bepaalde dagen worden alleen bepaalde voedselsoorten toegestaan om het metabolisme te activeren waardoor u zeer snel vet zou gaan verbranden. Vetten en koolhydraten zijn in die periode(s) tijdelijk niet toegestaan. De NLP (psychologie) oefeningen worden als positief ervaren, waardoor er een extra steun in de rug is om het dieet te volgen. Wat veel gegeten mag worden bij dit dieetplan: Vlees, Vis, Eieren, Kaas, Melk, Kwark, Bepaalde gezonde groentes, Zuivel, Overige

Naar het mentale dieet plan

Helpt dit dieetplan om af te vallen?

Gezien de reacties van mensen is dit een dieet waarmee u snel en veel gewicht kunt verliezen, als u zich tenminste wel stipt aan het dieetplan houdt. Bijvoorbeeld: als u snel enkele kilo’s kwijt wilt voordat u op vakantie gaat, of juist na een vakantie omdat u aangekomen bent. Als u het dieet lang volgt, zult u veel kunnen afvallen. Dit dieet is niet alleen gemaakt om in korte tijd 5 of 10 kilo af te vallen, ook op lange termijn kunt u er tot zeker 20 kilo mee afvallen. Eigenlijk is het echter nooit uitgesproken gemakkelijk om diëten lang vol te houden. Toch is afvallen in theorie niet vreselijk moeilijk. In principe is het immers een kwestie van minder eten dan wat u dagelijks aan calorieën verbrand. Dat is echter niet altijd gemakkelijk. We eten snel te veel. Eten is een plezierige bezigheid waar we graag van genieten. Met het Mentale Dieetplan worden juist bepaalde soorten voedsel niet tegelijkertijd gegeten, waardoor afvallen beter gaat en er geen honger is. En de mentale oefeningen helpen echt om het dieet voort te zetten.

Moeite met afvallen?

Te veel eten is voor een deel echter ook een psychologische kwestie. Mensen die willen afvallen, gaan vaak dwangmatig met eten om waardoor het niet makkelijk is om vol te houden. Het wordt al snel een voortdurende vicieuze cirkel van willen afvallen, aan de lijn gaan, daar in falen, en weer opnieuw beginnen met diëten. Het Mentale Dieetplan lijkt met de psychologische ondersteuning deze cirkel te willen doorbreken. NLP is in elk geval wel een vorm van psychologie wat mij persoonlijk aanspreekt omdat het vaak verhelderend werkt en inderdaad enorm veel steun kan geven bij het omgaan met problemen en het inzetten van uw persoonlijke denkkracht. Misschien dat Het Mentale Dieetplan mede daarom voor veel mensen succesvol blijkt te zijn. Dit dieet werkt uitstekend als u zich aan het dieetplan houdt

Vetarm Eten werkt niet!

Je kan niet afvallen en blijvend afslanken door enkel Vetarm te eten. Vetarm eten bestaat al meer dan 25 jaar en toch blijft onze maatschappij maar dikker en dikker worden. Meer dan 50% van de Nederlandse en Belgische bevolking lijdt aan overgewicht. Dit feit alleen al zou jou ervan moeten overtuigen dat alleen maar vetarm eten je niet helpt afvallen of afslanken. Je dient mentaal de juiste gedachten te hebben eten, voedsel, en beweging om succesvol te kunnen afslanken. Afslanken zit voor 90% tussen je oren.groenten-tips-omaftevallen

Fitness en Fitness Toestellen werken niet

Fitness Centers rijzen al jaren als paddestoelen uit de grond. Fitness toestellen verkopen als zoete broodjes. De mensen worden echter geen gram lichter, behalve in hun portefeuille dan. Bovendien hebben mensen geen tijd om iedere dag een uur te gaan sporten. Goede voornemens alom, maar na enkele dagen ligt het driemaandelijks abonnement ongebruikt op de keukenkast. Wist je trouwens dat 86% van alle fitness-deelnemers zijn abonnement niet volledig opzeggen!?

Een CalorieArm Dieet werkt niet.

Je zal ook niet afvallen en afslanken door een calorie-arm dieet te volgen. Op de keeper beschouwd is dit soort diëten eigenlijk het ergste wat je kan doen voor je lichaam. Door calorie-arm te eten vertraag je juist het metabolisme waardoor je lichaam MINDER vet gaat verbranden. In het begin val je misschien enkele kilo’s af maar daarna val je plots stil.  Herkenbaar?! Waarschijnlijk heb je dit nog al gelezen of gehoord; Je kan nooit afslanken door jezelf uit te hongeren.

Wat over de ‘Sonja’s’, Weight Watchers, dieetboeken, etc.?

Afslank-programma’s zoals Weight Watchers of boeken zoals Sonja Kimpen, Sonja Bakker, Atkins, Montignac, etc stellen programma’s voor waar je op langere termijn mee afvalt.

Doel van de Het mentale dieet plan

Wat wij willen duidelijk maken met bovenstaande informatie, dat we u aanraden om Het mentale dieet plan aandachtig te lezen en u zult zien dat het allemaal stukken makkelijker is dan u ooit tevoren had gedacht had. Het volgen van het mentale dieet plan is gemakkelijk te doen voor iedereen te doen als je maar achter je keuze staat om écht af te willen vallen. Dit sta je natuurlijk anders zou je niet op zoek zijn naar een methode om gezond af te vallen. Het heeft uiteindelijk allemaal te maken met een bepaalde mindset en als je er klaar voor bent zal je dit met een beetje hulp van het mentale dieet plan zeker kunnen behalen.

mentaledieet plan snel afvallen