7X7 Afslank Programma

Meer dan 100 overheerlijke koolhydraatarme recepten.
Aangeraden door artsen en specialisten!

Al ruim 30.000 exemplaren verkocht

 

  • Meer dan 100 overheerlijke koolhydraatarme recepten.
  • Aangeraden door artsen en specialisten.
  • Al ruim 30.000 exemplaren verkocht.

“Heerlijk en gezond eten voor iedereen” en daarbij ook afvallen

Raak Snel en gemakkelijk die laatste kilo’s kwijt!

Verbrand al je overtollige lichaamsvet zonder zware intensieve trainingen of een Streng dieet. Hoe dit mogelijk is lichten we in het kort hier onder uit.

✔ De recepten uit het boek bestaan uitsluitend uit natuurlijke producten.

✔ De Recepten uit het boek zijn geschikt voor iederen, of je nu een gezin hebt of alleenstaand, single, of samen bent het kan allemaal.

De recepten uit het boek zijn niet geheel onbelangrijk makkelijk te bereiden en voordelig. Dit zijn maar een paar opsommingen van welke voordelen het je kan geven.

Afvallen Buik

afvallen buik

Wil jij ook nu eens eindelijk van je Buikje af? Als je in de spiegel kijkt ben je niet helemaal tevreden met wat je ziet. Vooral dat buikje die je er maar niet af lijkt te krijgen. Dan is het 7×7 Afslankreceptenboek misschien wel de oplossing voor jou!

Wat kan je verwachten?

Het boek 7×7 afslank programma is een boek geschreven zonder teveel poes pas om het maar zo te beschrijven. Het geeft je 7 recepten per dag voor alle 7 dagen die de week bevatten.

Elke dag ontbijt, lunch, diner en een snack of tussendoortje, shake of smoothies. Het boek bevat lijsten met diverse benodigdheden, een lijst met lang houdbare boodschappen, boodschappenlijst voor elke dag. Over het geheel zijn de recepten koolhydraat-arm en eiwitrijk en bevatten gezonde vetten.

Dit is een winnende samenstelling om snel en effectief af te vallen. De benodigdheden zijn makkelijk en betaalbaar in bijna elke winkel of supermarkt te verkrijgen dus ook dat is een voordeel.

Dus niet langdurig zoeken naar je voedingsmiddelen. De methode van het boek werkt heel goed en is een gezonde ziekenhuisdieet vervanger, deze manier van afvallen is een veel beter alternatief die je zal helpen snel en gezond af te vallen.

Verder zoeken is niet meer nodig!

Met het zoeken van een passende snelle manier om af te vallen ben je vast wel het ziekenhuisdieet tegen gekomen en heb je gezien dat het een manier is om extreem veel van je lichaam te vragen om veel en snel af te vallen. Dit is nu juiste waarom veel mensen kiezen voor het 7×7 afslank programma. Omdat het je gezond laat afvallen op een verantwoorde manier. Je hebt vast al verschillende strenge diëten geprobeerd, te sporten, maar niets gaf je het resultaat waar je naar op zoekt bent. Of voor een korte periode leek het te werken en was het vol te houden.

Gelukkig hebben wij nu de oplossing voor jou!afvallen met 7x7 slank De Oplossing: De recepten die je helpen afslanken zijn gegarandeerd goed. De recepten bestaan voornamelijk uit natuurlijke eigenschappen die je niet alleen helpen af te vallen, maar ook er voor zorgen dat het blijvend is.

Meestal is het zo dat een dieet in het begin goed vol te houden is, vaak na week 4 of 5 houd het dan ook op. Het nadelige gevolg daarvan is dat je weer zal aankomen. Het afvallen met het 7×7 Afslank Programma is zeer makkelijk vol te houden en daardoor zal er geen terugval plaatsvinden. En zullen de verloren pondjes of kilo’s er ook daadwerkelijk af blijven zodat je geen jojo effect krijgt.

Het is mogelijk dat je 2 kilo per week af kan vallen. Gewoon omdat de recepten lekker, makkelijk te maken zijn en daarbij niet duurder dan je ‘normale’ eten en ontzettend gezond.

tevreden lezers 7x7 Afslank Receptenboek

Over de Auteur van het boek

Jasper heeft jarenlang tegen het probleem aangelopen van lichte gezondheidsproblemen.

Hij is op zoek gegaan naar de Oplossing van een gezond lichaam en een gezond leven.
Bij zijn zoektocht is hij in contact gekomen met bekende experts op het gebied van gezondheid, ook voor de vaak voorkomende gezondheidsproblemen van chronische ziekten en overgewicht. Jasper is op zoek gegaan naar de oorzaak van de misverstanden van gezonde voeding die in onze maatschappij bestaan.

Door het onderzoek bleek dat veel officiële instanties, de media, multinationals al dan niet bewust de mensen verkeerd voorlichtten. Jasper is zijn missie begonnen om een deel van de samenleving gezonder (proberen) te maken door de juiste voorlichting over de gezonde manier van aanpak. In het Afslank afslank programma deelt Jasper zijn kennis over hoe je het op een makkelijk te volgen manier zelf gezond af kan vallen.

 

Een aantal voorbeelden wat je kan leren uit dit boek

  We leren je hoe je 2 kilo lichaamsvet kan verbranden, elke week, zonder een streng dieet en of zware trainingen.
  Boodschappenlijsten kant en klaar één voor elke dag van de week, vol met lekkere producten die je helpen met het afslanken
  49 exacte recepten, 7 recepten voor elke dag van de week die je kunt klaar maken en ervoor zorgen dat je binnen 30 dagen 10 kilo kan af vallen.
  Als je af wilt vallen is het niet nodig om hard te lopen. Waarom dit averechts werkt? dat zullen we je uitleggen.
  5 effectieve recepten die je direct een vol en voldaan gevoel geven en tegelijkertijd helpen met afvallen.

Begin nu óók direct met Afvallen!

Als je nu actie onderneemt zal je snel en effectief Afvallen. Bestel het Boek en maak de stap dat je daadwerkelijk deze week nog gewicht gaat verliezen. Succes gegarandeerd en 100% risico vrij. Begin nu het boek te lezen en je zal snel de resultaten zien.

2kilo-afvallen

100% Geld Terug Garantie!

Als je om welke reden dan ook het boek zijn geld niet waard vindt. Dan is een mailtje naar info@jasperblas.nl genoeg en je krijgt je volledige inverstering terug, zonder moeilijke vragen.

Het 7×7 Afslank programma wordt vaak gebruikt als ziekenhuisdieet vervanger omdat het makkelijk te volgen is en omdat er op een verantwoorde manier kan worden afgevallen.

 

‘Ik beloof je, als je enkel de recepten uit dit boek eet zal jij je fitter voelen dan ooit, je buikvet verbranden en over een paar weken al kleding van een maatje kleiner passen.’