Goede voornemens om af te vallen

Goede voornemens om af te vallen

 

Het nieuwe jaar is al weer begonnen. Dit is meestal de beste tijd om je goede voornemens te starten.

 

Heb jij je ook voorgenomen om af te vallen zodat je voor de zomer er voor jezelf er een stuk beter uit ziet? of dat je jezelf hebt voorgenomen beter op je voeding te gaan letten zodat je daarmee gezond en verantwoord kan afvallen. En daardoor je fitter zal voelen en gewoon trots op jezelf bent door hetgeen wat je behaalt hebt.

 

Wij zijn van mening dat het altijd wel een goede tijd is om te starten met een nieuwe fase of laten we het een andere fase noemen van je leven waarin jezelf hebt voorgenomen om af te vallen of een gezonde levenstijl zal naleven. Stel voor jezelf een datum of dag dat het jou uitkomt om daadwerkelijk te beginnen met je nieuwe start.  

 

Heb je al een idee op welke manier je je doel gaat halen om effectief af te vallen? Er zijn namelijk tal van manieren om gezond af te vallen, we zullen een paar voorbeelden zien die je misschien kunnen helpen. (zie meer info)

 

Een nieuw jaar = een nieuwe start!

 

 

Op je voeding letten:

 

Waar je mee kan beginnen voor jezelf om op je voeding te letten. Wat eet je zoal over de gehele dag? Waar bestaat je ontbijt en daarna je lunch en diner uit?  Neem je tussendoortjes die écht helemaal niet kunnen zoals een chocolade reep of een kaasbroodje. Dit zijn hele lekkere tussendoortjes, maar funest voor je gezondheid en gewicht op ten duur. Ten eerste zitten er teveel suikers in of zijn ze zijn te vet en daarbij geeft het je maar voor een bepaalde tijd een verzadigd gevoel. Niet veel later krijg je al weer trek in iets ‘lekkers’ en is de kans groot dat je wederom iets neemt wat je gezondheid niet ten goede komt. Ook de avond uurtjes als je relax zit televisie te kijken is het zo lekker om iets te knabbelen te nemen.

 

Dit zijn de ‘handelingen’ of gewoontes waar je van af moet. Je weet waarschijnlijk wel hoe het wel moet in grote lijnen, maar kan net niet sterk genoeg zijn om van de ‘verkeerde’ dingen af te blijven. We kennen allemaal dat gevoel wel, want het is zo lekker en makkelijk. Dit moet je proberen te doorbreken met een andere aanpak van met je voeding om te gaan. Hoe kan je dit aan gaan pakken? Op welke manier wil jij afvallen? Welke methode of manier zal voor jou werken?

 

Mindset

 

je mindset helpt je afvallenHet klinkt allemaal zo makkelijk als je het hoort hoe mensen afvallen en snel de kilo’s kwijt raken, soms is het misschien ook wel makkelijker dan je denkt. Waar het om gaat is dat jij zelf er voor open moet staan om bepaalde voedingspatronen van jezelf aan te passen en daarmee al snel vooruitgang zal boeken. Je mindset je gedachte om het zo maar te zeggen moet er wel voor open staan om je patroon aan te passen. Het is voor iedereen écht wel te doen, alleen op welke manier is dan de grote vraag. Om eerlijk te zijn komt het natuurlijk niet aanwaaien en moet je er wel aan werken om je doel van afvallen te behalen.  Je moet er voor jezelf achter staan als je aan iets begint, want anders zal je het helaas niet gaan halen. Dus bereid je goed voor alvorens je begint met een methode of dieet.

 

Afvallen op verschillende manieren

 

We hebben op de website verschillende manieren of methodes staan die je kunnen helpen af te vallen. We zullen in het kort toelichten hoe de methodes werken. 

Een van de favoriete manieren van afvallen is wel het eiwitdieet.  Voornamelijk bestaat het eiwitdieet uit voedingsmiddelen die hoogwaardige eiwitten bevatten wat je na het eten langer een verzadigd gevoel zal geven en daardoor zal je minder snel trek hebben in tussendoortjes of ander eten. Dit is even heel kort door de bocht uitgelegd wat het eiwitdieet behelst. Je kan meer informatie vinden over de eiwitdiëten bij de onderwerpen van voeding & lifestyle en bij de desbetreffende Fitchef.

Het 7×7 afslank programma is een andere manier van afvallen dan bovenstaande. Het Afslank receptenboek laat je zien wat er tegenwoordig zo verkeerd is aan de verschillende voedingsmiddelen en waarom je deze beter niet kan nemen. Het laat je inzien dat er ook een betaalbare manier is om af te vallen en daarbij zonder al teveel moeite. Er zit een weekschema in zodat je weet welke gerechten je wanneer het beste kan nuttigen. 

Betaalbaar en lekker ➠  Geschikt voor het hele gezin ➠  Efficiënt en eenvoudig te volgen

 

Afvallen kan leuke en makkelijker volgens de schrijver van het boek. De klantbeoordelingen liegen er dan ook niet om dat het een geliefd en populaire manier is om je voedingspatroon aan te passen en daarbij ook nog eens effectief af te vallen.

Wat ook een aanrader en een populaire methode is om af te vallen is Afslank Recepten Bijbel. Deze manier laat je zien dat het mogelijk om op daadwerkelijk af te vallen met aanpassingen in je eetpatroon. Ontdek zelf hoe het afslanken met de Recepten bijbel voor jou eventueel kan werken.

We hopen dat je je doel zal behalen wat betreft het afvallen en je gezonde levenstijl, we zijn er eigenlijk wel zeker van dat het je kan gaan lukken met een beetje hulp en de juiste mindset! Succes!