Eiwitrijke recepten die je kunnen helpen Fitter te worden en daarbij af te vallen!

Wil je fitter worden? en wil je daarbij gezond afvallen?

Dan is FITCHEF een aanrader voor je, het combineert fitter worden met een gezond eiwitrijk dieet die je laat afvallen op een verantwoorde manier.

Het FITCHEF boek staat boordevol tips en eiwitrijke recepten die je kunnen helpen je doel te bereiken.

Met FITCHEF is het niet meer nodig om je druk te maken over wat wel of juist niet gezond voor je is..

De recepten zijn met zorg samengesteld en zijn in balans met eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarbij zijn de recepten simpel en snel te bereiden en het is nog lekker ook. Wat ook niet onbelangrijk is dat het betaalbaar zal blijven, dus niet duurder dan je gewend bent door ‘moeilijke’ producten. Door dit alles heb je helemaal niet het gevoel dat je aan het diëten bent.

eiwitrijke-recepten

Hoe is het receptenboek tot stand gekomen?

Het boek is het resultaat van Mark’s persoonlijke strijd tegen overgewicht. De strijd tegen het overgewicht is een passie ontstaan voor gezond en verantwoorde voeding. Zonder dat het ingewikkeld hoeft te worden is het mogelijk om een gezond gewicht te hebben door middel van de juiste gezonde voedingsmiddelen.

Het boek laat je terug gaan naar de basis, zonder dat je complete voedingsgroepen zal moeten vermijden. Gewoon lekker, gezond en gevarieerd eten dat is waar het om gaat en zal je helpen het makkelijk toe te passen op je dagelijkse eetpatroon. Het boek laat je zien dat gezond eten niet tijdrovend, saai of complex hoeft te zijn.

Fitchef is opgebouwd op 5 pijlers

We zullen in het kort toelichten waar de 5 pijlers uit bestaan.

eenvoudig te bereidenEenvoud – Zoals deze pijler al aangeeft gaat het om eenvoud van de recepten. Eenvoudig te bereiden, eenvoudig te verkrijgen ingrediënten in de supermarkt. Snel bereid tussen de 5 en 30 minuten. Praktisch, efficiënt en snel.

uitgebalanceerd eiwitdieetBalans – De recepten zijn samengesteld met uiterste zorg samengesteld. De recepten bevatten de benodigde voedingstoffen in de juiste verhouding. Het zal je zeker helpen of fitter te worden en te blijven!

smakelijk etenSmakelijk – Gezond eten kan ook zeker wel lekker zijn! en behoefd niet saai te zijn. Er is genoeg keuze om te variëren met de recepten.

vezels en eiwittenVerzadigd – Verzadigd gevoel als je een maaltijd op hebt, dit omdat de recepten boordevol gezonde voedingsstoffen zitten met relatief veel eiwitten en vezels. Deze eiwitten en vezels voorkomen het hongergevoel.

betaalbare fitchefBetaalbaar – Ook niet onbelangrijk is dat het gezond eten niet ten koste gaat van je euro’s.  In de recepten zitten geen ‘overbodige’ dure producten, maar meer de alledaagse betaalbare voedingsmiddelen.

Zoals je kunt zien is het boek zorgvuldig opgebouwd en zal zeker een ware hulp zijn om fitter te worden en daarbij het afvallen te vergemakkelen. Ben je benieuwd naar het product en zou je het zelf uit willen proberen? Ga dan naar de website van FitChef en overtuig jezelf dat het ook kan werken voor jou!

Helpt FitChef je met Afvallen?

Het boek kan je helpen varantwoord af te vallen. Dit omdat je leert wat jouw lichaam precies nodig heeft aan gezonde voeding. Bij de recepten is de voedingswaarde vermeld zodat je precies weet wat je binnen zal krijgen. De recepten bevatten relatief veel eiwitten, wat een gunstige invloed zal hebben op vetverlies en je verbranding. Het is voor behoud van je spiremassa en verminderd het hongergevoel.

Kan ik FitChef ook gebruiken zonder te sporten?

Ja, ook zonder sporten hebben eiwitten een gunstige invloed op je lichaam. Gezond en eiwitrijk eten is niet alleen voor mensen die sporten gunstig om op een gezond gewicht te komen of blijven. Het is wel zo dat er wel sneller resultaat behaalt kan worden als je regelmatig lichamelijk actief bent. 

Fitchefboek - eiwitrijke receptenWaar bestaat het boek van FitChef uit?

FitChef hardcover bestaat uit 246 pagina’s met waardevolle gezondheidstips en bevat daarbij uit onder andere 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag. Die jezelf kan toepassen om fitter te worden.

In het boek staat uitgebreide achtergrond over gezonde voeding. Calorie inname (eiwitten, koolhydraten en vetten), wat is goed voor jou? en hoeveel? het berekenen hiervan. Handige boodschappenlijst die het je makkelijk maakt de boodschappen te doen. Ontbijt, Lunch, tussendoortjes, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om een gezonde verantwoorde manier fitter te worden en op je gewicht te letten.

  • De recepten zitten boordevol gezonde eiwitten
  • De voedingswaard zal per recept worden vemeld
  • Bij het merendeel van de recpten die je klaar kan maken heb je zelf de ‘vrijheid’ of je ze bereid met of zonder koolhydraten.

 fitchef-afvallenmeteiwitten

Reacties van diverse klanten: