Wil jij afvallen in de overgang?

Wil jij ook Slank door de overgang?

Waarom gaat je buikvet niet weg gaat door intensief te sporten of strenge diëten tijdens de overgang? 

Ontdek zelf hoe jij vetverbrandende hormonen kunt activeren om zonder honger gevoel af te vallen!

​Het is mogelijk om in 7 weken één kledingmaat te zakken

  Je zal het vast wel herkennen dat je jezelf niet lekker in je vel voelt en niet naar volle tevredenheid in de spiegel kijkt?
Kleding die je niet lekker zit?

Moe van het diëten (wat allemaal niet lijkt te helpen)?

Totaal geen zin om urenlang te sporten?

Je langzaam gek aan het worden bent omdat niets werkt?

De auteur Ria Kamelle van het boek  ‘Overwin je overgang‘ is overgangsconsulente en helpt dagelijks vele dames met allerlei klachten die gerelateerd zijn aan de overgang. Wist je dat overgewicht ook een van de overgangsklachten is? vooral als het om buikvet gaat.

Ria verteld dat haar overgewicht haar jaren in de greep heeft gehouden. Daardoor presteerde ze slechter op haar werk en in haar prive ging daardoor ook niet alles op rolletjes. Haar eigenwaarde nam af elke keer als ze in de spiegel keek, dit is herkenbaar voor veel vrouwen. Ze heeft er alles aan gedaan om de klachten onder controle te krijgen, zoals je kan zien is dat met de overgangsklachten inmiddels gelukt. (linkje naar de ‘Overwin je overgang’). De klachten van het overgewicht waren een heel andere verhaal, waar ze mee worstelde.

In een korte tijd kwam ze 7 kilo aan zonder dat ze haar eetpatroon had aangepast of veranderd. Ze laat ook weten dat ze vroeger als ze wat zwaarder was maar even op de voeding moest letten en daardoor niet veel later haar normale figuur weer terug had.

Ze heeft de volgende manieren geprobeerd zonder succes:

 

 • Verschillende diëten gevolgd (waardoor jojo effect ontstaat)
 • Meer sporten zonder resultaat
 • Buikspier-oefeningen
 • Dure supplementen aangeschaft en geprobeerd
 • Bij een ‘gespecialiceerde’ voedingsconsulent geweest
 • Geen (extra) tussendoortje meer genomen
 • Calorieën geteld en daarbij strak schema gevolgd

Helaas werkte het diëten of intensief sporten helemaal niet om een slank figuur te kijgen. Het is helemaal de verkeerde aanpak om af te vallen in de overgang. Deze manieren brengen alleen maar schade aan je stofwisseling en maken je buik dikker. Dit alles heeft te maken met de overgang.

Elke vrouw heeft ‘overgangs-genen’ in haar DNA

Afvallen in de overgangEr is een gen, we zullen deze gen maar voor het gemak ‘overgangsgen’ noemen. Deze heeft iedere vrouw in zich en zal na of rond je 35e levensjaar worden geactiveerd. Je buik zal dan overspoeld worden met overgangs-hormonen die je stofwisseling hinderen om buikvet te verbranden. De meeste vrouwen zijn (helaas) wel bekend met het symptoom overgangsbuikje.

Buikspieroefeningen niet effectief

Weinig mensen weten dat juist fitnessoefeningen verkeerd kunnen werken. Waardoor je juist meer vet kan gaan opslaan rondom de bekende plaatsen zoals heupen, benen en buik. Het lichaam reageert door de overgang nu eenmaal heel anders door de verandering van de hormonen. Zo zijn er nog tal van punten waar de ‘fitness experts’ het helemaal mis hebben als het gaat om dames die in de overgang zitten of komen.
​Ontdek het geheim om je ‘overgangshormonen’ uit te zetten zodat je af kan vallen zoals jij dat wil!

De nog niet onthulde methode van Ria werkt voor elke vrouw die in de overgang zit of komt. Dit ongeacht wat wat haar verleden zou zijn zoals:

 • Je een crashdieet of een ander soort dieet gevolgd hebt, wat alleen maar meer schade heeft aangericht.
 • Het is voor iedereen makkelijk te volgen
 • Bang bent dat niets meer zal werken. Wij weten dat dit zeker zal helpen
 • Geen tijd heeft om moeilijke ingewikkelde adviezen op te volgen

Alles wat je moet weten om effectief en verantwoord af te vallen zal duidelijk stap voor stap uitgelegd worden. Om je vetverbrandende hormonen te activeren zijn de juiste ingrediënten nodig. Het werkt het beste voor vrouwen die in de overgang zitten of komen omdat de hormonale veranderingen doorgaan. Als de overgang in is gegaan zal de methode heel goed en effectief zijn om vet (en buikvet) te verbranden.

Er zijn 3 buikvet geheimen die je absoluut zal moeten vermijden als je een mooie strakkere buik wilt hebben

Stimuleer je overgangshormoon om onder andere buikvet te verbranden:

oefeningen in afvallen in de overgangVrouwen in de overgang hebben een andere aanpak nodig om gewicht te verliezen door de veranderingen in de hormoonhuishouding. Dan is meer sporten niet de manier om dit te bewerkstelligen, maar dit eist een juiste aanpak. Dit kun je allemaal terug vinden in het ‘Slank door de overgang’ boek.

Schud je hormoonhuishouding flink door elkaar:

E-nummers en de overgang - tips om af te vallenDe methode die je hormoonhuishouding flink door elkaar zal schudden zal je helpen je gewicht onder controle te krijgen en te houden door middel van de juiste voeding en andere producten. Zo zijn bepaalde e-nummer producten schadelijk en zorgen er voor dat je hormoonhuishouding in de war zal raken.

Door geen tussendoortjes te nemen en jezelf af te beulen op een loopbaan loop je de kans je Stofwisseling vernietigen:

Training in de overgang goed voor je of juist niet? - Tips om af te vallenDoor teveel cardio te doen zal je als vrouw in de overgang het meer kwaad doen dan goed voor je lichaam. Dit omdat je lichaam te veel cortisol zal produceren en dit is zeker niet goed voor je stofwisseling. Dit geeft een signaal aan je lichaam om vet sneller op te slaan en dat is nu net niet waar je het allemaal voor doet.​ Het kan er voor zorgen dat je huid er slapper door gaat aanvoelen en er slechter uit gaat zien.

Dit zijn slechts een paar kleine verwijzingen van de echte oplossingen die geboden worden in het boek en uitgebreid worden beschreven en uitgelegd. Een slimmere manier om gezond gewicht te verliezen zonder steeds op zoek te zijn naar de juiste ingrediënten of naar een sportschool te gaan.

Ben je al een beetje nieuwsgierig en zou je zelf willen ervaren hoe het werkt ga dan naar de website van ‘Slank door de overgang’ van Ria Kamelle (ervaringsdeskundige en overgangsconsulente). Of wil je meer informatie over wat je allemaal kan verwachten?

Er zitten ook verschillende extra’s bonussen bij het boek ‘Slank door de overgang’