Heb jij ook aanleg om snel aan te komen? lijkt het alsof je inspanningen geen enkel effect hebben om je vet te verbranden?

Dan weten we zeker dat dit programma geschikt is voor jou!

“Ik vertel je hoe ik mijn jarenlange strijd tegen overgewicht heb overwonnen en leg ik tot in detail uit hoe jij dit ook kunt doen!”

Succes gegarandeerd!

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is uiterst geschikt voor dames en heren die wel de discipline hebben om te sporten en daarbij gezond te eten. Ondanks alle inspanningen veel moeite hebben met het verlagen van hun vetpercentage.

Foto Mark

Er zijn verschillende afslankmethodes of programma’s. Het meest voorkomende probleem is dat ze wel werken, maar een nadeel is dat het tijdrovend zijn, zeker als je net even de verkeerde genen hebt.

Er is op zich niet mis met het aanleren van een gezonde of andere levensstijl die je zal helpen om extra vet te verbranden, de hele dag door. In het Vet verliezen 1.0 programma zal ik, Mark de schrijver van het programma, je exact vertellen hoe je snel en op een gezonde manier vet verliest zonder jezelf  te moeten pijnigen tijdens dit proces.

Vet verbranden door ‘Intermittent Fasting’

IntermittentWat is Intermittent Fasting ?

We zullen in het kort uitleggen wat de betekenis is van het Intermittent Fasting. Kort geschreven komt het er op neer dat je voor het ontbijt lichamelijke inspanningen zal verrichten.

Ik was tot de conclusie gekomen dat je stofwisseling NIET vertraagt, dat je ontbijt NIET de belangrijkste maaltijd van de dag is en dat je spieren er zeker NIET van af vallen als je een paar uur niets eet. Door dat je de gehele dag kleine maaltijden eet zal je lichaam nooit echt in de vet verbrand mode komen, dit omdat je lichaam voordurend voedsel reserves aan het verbranden is ipv vet-reserves. Als je uit je nachtrust komt is je lichaam nog maximaal ingesteld op het verbranden van vet. Het laatste wat je dan wil doen is het verstoren van dit proces door een stevig ontbijt te nemen.

Het klinkt natuurlijk vreemd in je oren omdat we altijd hebben geleerd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag. Hier heb ik ook jarenlang in geloofd, mijn dag begon meestal ook met een stevig bordje havermout. Wat ik niet besefte en wist dat dit mijn vetverbranding in de morgen stagneerde. Als je het ontbijt uitstelt ontstaan er verschillende processen in je lichaam die de vetverbranding zullen stimuleren. Je geeft je lichaam de tijd om vet te verbranden en hebt daardoor later op de dag ruimte voor grote maaltijden die je voldoening zullen geven.

Het verlagen van je vetpercentage zal een stuk aangenamer en effectiever werken!

Elke dag ben ik nog dankbaar voor het overstappen naar een Intermittent Fasting levensstijl. Deze manier van eten is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen. Logisch omdat het effectief werkt. Al mijn kennis, ervaring en technieken die ik in de afgelopen jaren heb geleerd heb ik samengebundeld in een enorm effectief programma dat slechts op één ding is gericht:

 Maximaal vet verbranden, dag in dag uit!

Wat zal je onder andere leren:

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Tot in detail uitgelegd wat de beste tijd is om te eten voor een optimaal resultaat.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Het ontbijt niet meer de belangrijkste maaltijd is.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Specifieke berekening calorieën en macronutriënten.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Hoe je het kan combineren met sociale gelegenheden, uit eten en feestjes.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Aanpak combineren van verschillende trainingstijden.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Gezonde recepten, boodschappenlijstjes, voorbeeldschema’s, trainingsschema’s.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Optimale verbranding op gang brengen en behouden.

[icons class=”fa fa-check-circle” size=”fa-2x”][/icons]  Zo zijn er nog veel meer tips, informatie, en weetjes te vinden in het ebook.

Het is nu aan jou!

Wij zijn ervan overtuigd dat dit programma ook voor jou goede resultaten zal opleveren. Het verbranden van je lichaamsvet is echt niet zo moeilijk als je zo zou denken, wij helpen je de juiste stappen te maken om dit te bereiken. Het is nu aan jou om de juiste richtlijnen te volgen en de afspraak met jezelf te maken om:

Actie te ondernemen en je leven te veranderen!

Het product heeft een 100% niet goed geld terug garantie!