Het Superfood Plan

Superfood Plan

Meer en meer mensen maken gebruik van superfoods bij hun dagelijkse voeding. Ongeveer 10% van de bevolking zou volgens onderzoeken superfood in welke vorm dan ook tot zich nemen. 33 procent van de vrouwen neemt minimaal 1 superfood per dag.  Het Superfood Plan is compleet plan waarbij als basis de superfood de gezonde ondersteuning geeft.

 

Wat zijn Superfood, Powerfoods of Rawfoods?

Zoals ze meestal benoemd worden. Dit zijn voedingsmiddelen die vol zitten met vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere sterke bouwstoffen. De superfood bestaat uit veel bruikbare voedingsstoffen die je als mens nodig hebt om sterk en gezond te blijven. Dit kan natuurlijk ook met de ‘reguliere’ voedingsmiddelen, alleen is het zo dat je van de normale voeddingstoffen veel meer tot je moet nemen als je hetzelfde effect wil hebben als met de superfood.

Superfood of powerfoods zijn een reeks eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan de meest essentiële voedingsstoffen, zoals: mineralen, proteïne, vitaminen, anti-oxidanten, enzymen, polysachariden, aminozuren en essentiële vetzuren. 

Superplan Superfoods

Wat doet het Superfood Plan voor je?

 Het plan laat je kennismaken met verschillende powerfoods en hun werking daarvan.
 Daarbij krijg je professionele begeleiding en coaching online.
 Recepten voor dagelijks gebruik, die lekker zijn.
 Diverse informatie voor een gezond leven.
 Het plan kent 5 verschillende startpakketten.

Slechte voeding geeft je bijna alle bijkomende gezondheidsklachten

 Vermoeidheidfoutevoeding
 Opgeblazen gevoel
  Geen of weinig Energie
 Hoofdpijn of Migraine
 Acne
 Winderigheid
 Hoge Bloeddruk
 Slaapproblemen
 Overgewicht

De bovenstaande gezondheidsklachten zijn vaak ook een gevolg van ongezonde of incomplete voeding. Juist dit soort klachten kan heel simpel worden verholpen door een gezondere levenstijl door middel van verantwoorde voeding in combinatie met de superfood. Door middel van het Superfoods Plan zal je worden geleerd te onderscheiden welke voeding voor jou gaat werken in je aanpak tot een levenslustiger en gezonder leven.

Gezond eten en nog Super lekker ook!

Hieronder zie je een aantal foto’s van verschillende gerechten die je onder andere kan verwachten met Superfood Plan.

http://www.paypro.nl/producten/VITADIS_-_Superfood_Plan__startpakketten/18249/19854Al deze bovenstaande gerechten, snacks zijn makkelijk te bereiden met het bijgeleverde receptenboek. Daarbij zijn ze nog gezond ook!..

Je zal merken dat je stukken beter slaapt, sneller in slaap zal vallen en een stuk uitgeruster wakker zal worden. De Superfoods geeft je een energie boost en is zeker een sleutel tot een gezondere leefstijl! Wat ook een bijkomende voordeel is doordat je gezond eet zal je minder vaak naar de verkeerde tussendoortjes of maaltijden grijpen en zal je merken dat het een positieve invloed heeft op je gewicht. Zo zijn er veel mensen die door hun levensstijl anders te benaderen af zijn gevallen.

‘Change & Get Started’ is de Slogan voor het Superfood Plan en is zeker van toepassing op het  Plan. De Specialisten hebben die het ontwikkeld hebben er goed over na gedacht. Het is niet zomaar een dieetplan, het verandert je manier van eten. Het pakket begeleid je dit voor elkaar te krijgen.

Het Superfood Plan is laagdrempelig, makkelijk te volgen. Je kan het vanuit huis volgen en toch krijg je elke dag de juiste begeleiding die zorgt dat het niet kan mislukken.

http://www.afvallenexperts.nl/superfoods-plan-review/

Het Superfood Plan is in duidelijk Nederlands geschreven zonder te veel poes pas, leest makkelijk weg en is zeer begrijpelijk. Als je bent begonnen met de informatie wil je eigenlijk al direct beginnen met Plan, ook omdat het zo toegankelijk is.

Denk je dat het wat voor jou is klik dan op onderstaande button en lees op de site van SuperFood Plan welk pakket voor jou geschikt is om mee te beginnen. Een leuke bijkomstigheid is ook dat als je een bestelling plaatst je Extra korting of een extra bonus toegevoegd krijgt.