Goede voornemens om af te vallen

Goede voornemens om af te vallen

Het nieuwe jaar is begonnen. Dit is meestal de beste tijd om je goede voornemens te starten.

Heb jij je ook voorgenomen om af te vallen zodat je voor de zomer er voor jezelf er een stuk beter uit ziet? of dat je beter op je voeding gaat letten zodat je daarmee gezond kan afvallen.

Heb je al een idee op welke manier je je doel gaat halen om effectief af te vallen? Er zijn namelijk tal van manieren om gezond af te vallen, we zullen een paar voorbeelden zien die je misschien kunnen helpen.

Een nieuw jaar = een nieuwe start!

Op je voeding letten:

Waar je mee kan beginnen voor jezelf om op je voeding te letten. Wat eet je zoal over de gehele dag? Waar bestaat je ontbijt en daarna je lunch en diner uit?  Neem je tussendoortjes die écht helemaal niet kunnen zoals een chocolade reep of een kaasbroodje. Dit zijn hele lekkere tussendoortjes, maar funest voor je gezondheid en gewicht op ten duur. Ten eerste zitten er teveel suikers in of zijn ze zijn te vet en daarbij geeft het je maar voor een bepaalde tijd een verzadigd gevoel. Niet veel later krijg je al weer trek in iets ‘lekkers’ en is de kans groot dat je wederom iets neemt wat je gezondheid niet ten goede komt. Ook de avond uurtjes als je relax zit televisie te kijken is het zo lekker om iets te knabbelen te nemen.

Dit zijn de ‘handelingen’ of gewoontes waar je van af moet. Je weet waarschijnlijk wel hoe het wel moet in grote lijnen, maar kan net niet sterk genoeg zijn om van de ‘verkeerde’ dingen af te blijven. We kennen allemaal dat gevoel wel, want het is zo lekker en makkelijk. Dit moet je proberen te doorbreken met een andere aanpak van met je voeding om te gaan. Hoe kan je dit aan gaan pakken? Op welke manier wil jij afvallen?

 

Mindset

je mindset helpt je afvallenHet klinkt allemaal zo makkelijk als je het hoort hoe mensen afvallen en snel de kilo’s kwijt raken, soms is het misschien ook wel makkelijker dan je denkt. Waar het om gaat is dat jij zelf er voor open moet staan om bepaalde voedingspatronen van jezelf aan te passen en daarmee al snel vooruitgang zal boeken. Je mindset je gedachte om het zo maar te zeggen moet er wel voor open staan om je patroon aan te passen. Het is voor iedereen écht wel te doen, alleen op welke manier is dan de grote vraag. Om eerlijk te zijn komt het natuurlijk niet aanwaaien en moet je er wel aan werken om je doel van afvallen te behalen. 

 

Afvallen op verschillende manieren

We hebben op de website verschillende manieren of methodes staan die je kunnen helpen af te vallen. We zullen in het kort toelichten hoe de methodes werken

Het Vitadis slanker leven plan V2.0 is vernieuwd en daarmee verbeterd. Het geeft je nog sneller resultaat mits je natuurlijk de richtlijnen volgt van deze methode. Het is een eiwitdieet die uit verschillende fases bestaat. Stap voor stap zal je worden begeleid in het volgen en halen van je doel. Het is makkelijk te volgen, dat is iets wat we graag horen natuurlijk!

➠ Je zal je Fit en vitaler voelen. ➠ Het is niet nodig om te sporten! ➠ Lekker blijven eten! ➠ Makkelijk te volgen dieet!

vitadis-eiwitdieet-2

Het slanker plan zal je stap voor stap uitleggen welke voedingsmiddelen geschikt zijn voor je en ook welke niet. Het is mogelijk met het dieet al snel af te vallen zonder hier teveel moeite voor te doen. Bij de verschillende klantbeoordelingen krijgen ze alleen maar goede beoordelingen. Dus misschien de moeite waard voor jou om even te kijken of het wat voor je is.

Het 7x7 afslank receptenboek is een andere manier van afvallen dan bovenstaande. Het Afslank receptenboek laat je zien wat er tegenwoordig zo verkeerd is aan de verschillende voedingsmiddelen en waarom je deze beter niet kan nemen. Het laat je inzien dat er ook een betaalbare manier is om af te vallen en daarbij zonder al teveel moeite. Er zit een weekschema in zodat je weet welke gerechten je wanneer het beste kan nuttigen. 

Betaalbaar en lekker ➠  Geschikt voor het hele gezin ➠  Efficiënt en eenvoudig te volgen

Afvallen kan leuke en makkelijker volgens de schrijver van het boek. De klantbeoordelingen liegen er dan ook niet om dat het een geliefd en populaire manier is om je voedingspatroon aan te passen en daarbij ook nog eens effectief af te vallen.

 

We hopen dat je je doel zal behalen wat betreft het afvallen en we zijn er eigenlijk wel zeker van dat het je kan gaan lukken met een beetje hulp!