Paleo om gezond af te vallen

paleo-tips-omaftevallen

Ze Moesten Lachen Toen Ik Als Een ‘Oermens’ Ging Eten, Nu Doen Ze Het Zelf Ook…

Op deze pagina zullen we wat meer over de Paleo Revolutie vertellen, wat en hoe het ongeveer in zijn werk gaat.

Wat is Paleo?

Is het mogelijk om Snel en Gezond af te vallen met het Paleo Dieet? Hieronder geven we korte informatie over de succesvolle methode die zich bewezen heeft bij veel mensen.

Het Paleo Revolutie Paleo of Paleo dieet geeft je als het ware een kijkje in de keuken van je voorouders. Dan hebben we het niet over een paar generaties geleden, maar wat langer. Alles waar het Paleo principe om gaat is dat je meer natuurlijk voedsel gaat eten dan dat je nu op het moment doet. Van nature is ons lichaam daar op ingesteld.

Het probleem van tegenwoordig is dat bijna op elke hoek wel eten te krijgen is, de verleiding is om die reden ook groot. Maar nu komt een van de belangrijke aspecten dat er in bijna elk stukje voedsel wel een of ander middeltje zit om het langer houdbaar te houden. Niet te vergeten te veel suikers, de verkeerde suikers hebben we het dan over en ook zout, koolhydraten en nog meer andere stoffen om het langer houdbaar te houden. Hiermee eet het overgrote deel van de bevolking zich vol mee.

Dit is meer omdat mensen zich dit niet bewust zijn van wat ze zoal allemaal eten. Men weet over het algemeen wel dat koekjes, chips, toetjes, snoep en dat soort dingen slecht voor je zijn. Maar hoe zit het dan met al het andere voedsel? Het grote gevolg daarvan is dat een grote groep Mensen een fors overgewicht hebben. Met dit probleem kan het Paleo Dieet je helpen er iets aan te doen. Het Paleo dieet gaat terug naar de tijd dat onze voorouders geen keuze hadden om onbewerkt voedsel te eten, eten wat de natuur hen gaf. Wij mensen zijn biologisch niet veel veranderd ten opzichte van die tijd.

Over de schrijver:

VOOR EN NA PALEO
Mitchel is de schrijver van de Paleo Revolutie. Hij weet heel veel over voeding en gezond leven. Hij heeft een diploma als fitnesstrainer en bezit al zo’n 10 jaar één van de grootste winkels van sport- en eiwitsupplementen.

Hij had zelf het probleem dat hij niet de aanleg om ‘slank’ te worden. Hij wilde voornamelijk meer energie en het buikje vond hij wel best. Hij leefde gezond met volkoren brood, melk, gezonde voeding en vitaminen en nog meer, je kent dat vast wel. Per toeval kwam hij een tijd geleden in Amerika Paleo tegen, waar al veel mensen Paleo leven. Nu tijdje later had Mitchel zichzelf en nog meer Nederlanders op Paleo gewezen, het dieet waar ze eerst om moesten lachen. Het Paleo heeft zichzelf bewezen een goede vriend te zijn die je help een gezond eetpatroon en daarbij een gezondere levenswijze te volgen.
Op de foto is te zien Mitchel voor Paleo en na.

Waarom is het Paleo Dieet Populair?

Slechts een simpele verklaring waarom het Paleo zo populair is omdat het heel simpel te volgen is. Bij Paleo is de focus gelegd om de kwaliteit van het voedsel wat je eet en daarbij niet de hoeveelheid. Geen calorieën tellen, geen weegschaal, maar puur de focus leggen op kwaliteit van voedsel.

We kunnen je vertellen dat het werkt! Er zijn tot nu toe geen verhalen gehoord dat het Paleo dieet niet zou werken.

De populariteit is simpel te verklaren…. mensen die het Paleo Revolutie volgen gebruiken hun gezonde verstand in de strijd tegen deze overgewicht en obesitas. Terug naar de ‘roots’ werkt écht omdat je immers alleen gezonde voeding tot je neemt kan dit alleen maar voordelen opleveren op de korte termijn en zeker voor de langere termijn.

Het Paleo is geen dieet, maar een levenswijze

We noemen het wel een dieet, maar alles is gebaseerd op een andere manier van eten. Je leeft op een gezonde manier zoals je lichaam het bedoelt heeft.
Met als positief resultaat dat je snel en effectief afvalt, je fitter voelt, je lekkerder voelt, je gezonder voelt en veel meer andere voordelen.

Wat voor soort voedingproducten tijdens Paleo…
De Paleo dieet maaltijden bestaan voornamelijk uit vis, vlees, groenten, fruit, zaden en noten. Laten we zeggen als het beweegt of je kunt het rauw eten dan is het waarschijnlijk ‘paleo-proof’
Een aantal van de positieve reacties van mensen die het Paleo volgen:

paleo ervaringen...

De Verschillende Paleo Producten

Het boek is geschreven is op een leuke normale manier met duidelijk taal geschreven. Het is, noem het maar een duidelijke handleiding die aan de hand van onderzoeken en feiten is bewezen. Maar zal zeker in gaan wat jij denkt te weten wat betreft voeding en afvallen. Het lichaam geeft je de kans je lichaam onder controle te krijgen.

De Paleo Revolutie is een duidelijk boek die je door drie fases al lezend begeleid. Het is een heldere handleiding waarin stap voor stap zal worden uitgelegd hoe je het Paleo dieet kan toepassen.
Wat jij ‘denkt te weten’ over voeding en afvallen zal deze methode tegen in gaan. Het zal je wel helpen om sneller het principe door te hebben en zorgen dat je snel afvalt.

3 stappen in Paleo

In het boek worden verschillende onderdelen aanbod zoals:

Het boek is geschreven is op een leuke normale manier met duidelijk taal geschreven. Het is, noem het maar een duidelijke handleiding die aan de hand van onderzoeken en feiten is bewezen. Maar zal zeker in gaan wat jij denkt te weten wat betreft voeding en afvallen. Het lichaam geeft je de kans je lichaam onder controle te krijgen.

In het boek worden verschillende onderdelen aanbod zoals:

het paleo boek

  • Geen Jo Jo Effect meer!
  • Meer Energie dan ooit tevoren
  • Super gezond door het leven gaan
  • Je ideale levenswijze
  • En nog veel meer..

De digitale audio van Paleo Revolutieluisteren naar Paleo

 

 

 

 

 

Als je liever luistert dan dat je leest is de Paleo revolutie ingesproken, zodat je waar je ook wil en welke media dan ook kan luisteren naar het boek.

Het is opgedeeld in 4 audio bestanden, mp3’s.
Deze kan je bijvoorbeeld beluisteren op je computer, mp3 speler, smartphone, tablet en andere mediaspelers die mp3 kunnen afspelen

21 dagen recepten = Bonusbonus paleo

Om snel te starten met het Paleo is voor 21 dagen alvast diverse recepten opgeschreven zodat je snel kan beginnen nadat je het boek hebt uitgelezen.
Er staan recepten voor het: Ontbijt,  Lunch en Diner

GRATIS PALEO REVOLUTIE uitproberen?
Als het in die 60 dagen niet bevalt en je voelt je niet helemaal gelukkig met je aankoop kan je het GRATIS retourneren

Nog meer waardevolle Paleo Producten die je kunnen ondersteunen